Alle fordelene til en stor maskin, samlet i en kompakt gulvvaskemaskin

Alle fordelene til en stor maskin, samlet i en kompakt gulvvaskemaskin | Renholdssenteret

Alle fordelene til en stor maskin, samlet i en kompakt gulvvaskemaskin

Nilfisk SC400 er beviset på, at en liten gulvvaskemaskin også kan ha samme teknologi og fordeler som de store.

Å være en liten og effektiv gulvvaskemaskin, kan enkelt kombineres med ekte ytelse, pålitelighet og høyteknologiske detaljer, noe som forbedrer brukervennligheten og reduserer de samlede kostnadene. Nilfisk SC400 er beviset på, at en liten gulvvaskemaskin også kan ha samme teknologi og fordeler som de store.

Nilfisk SC400 er en god maskin med høy kvalitet, som er ideel til daglig rengjøring av lette til middels rengjøringsoppgaver, slik som skoler, institutioner, hoteller og mindre supermarkeder, dagligvarebutikker mm.

SC400 har en rekke nye funksjoner, som forbedrer produktiviteten:

  • Det nyskapende håndtaket er utstyrtt med et praktisk LED-display, som viser batteri- og vann nivå. Elektronisk vannregulering, sikkerhets-avbryter og on/off vippearm gir deg full kontroll.
  • Løftesystemet på sugenalen er med et smart fotbetjent løftesystem istedet for den tradisjonelle kabelen, noe som gjør det daglige arbeidet mer behagelig og effektivt.
  • Børstedekk reguleringen gir mulighet til å øke/senke trekkraften, når det kreves og forbedrer dermed manøvreringsdyktigheten.
  • Bedre manøvreringsdyktighet gjør det mulig å rengjøre helt inntil kanten av vegger og i smale passasjer, noe som sikrer god og enkel rengjøring.